Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Nora Elena



Ok..Sekarang semua orang tengah demam Drama Nora Elena, Slot Akasia kat Tv3 tu kan termasuk lah aku ni, hempa demam dak citer tu?? Confirm demam, ada yg hari-hari post kat pesbuk Nora Elena, xsbar nak balik tengok Nora Elena, ada plak yg tukar nama kepada Fatin Elena la,Eh.. Mcm nama aku jek,hehe..Aku mna de tukar pon, tetap fatin Khadir k, member aku siap tanya lagi camna nak daftar kat tonton tu sebab nak tengok Nora Elena, aku pon xingat dah la.. Aku daftar tahun lepas,hehe..Tu dia demam tak demam habaq maii, penangan citer Nora Elena, aku demam cket ja kot.. *Xnak ngaku lak.

Minggu ni adalah minggu akhir untuk citer tu, rugi kalau xtengok bagi abis... Tapi semua orang boleh tau dah jalan cerita dia yg sebenarnya.. Sebabnya citer ni di adaptasi oleh novel Kasih yang Suci, jadi sapa yg penah baca tu tau la ending dia cmner.. Tapi kot dalam citer ni dia ubah ke, xtau la kan... Sama-sama lah kita tunggu  sampai episod akhir nanti k.

~Ni la novel Kasih yg Suci, aku pon xpernah baca lagi.

Tau sebab pe bes citer ni?? Mesti sebab Seth Tan a.k.a Aaron Aziz yg romantik tu kan??
Haa..tau xpe, aku jadi gatal la tengok citer ni..Haha....Lain macam jek
Yela, dah la hensem gtew.. Pastu romantik giler dalam tu, terbayang jek kalau aku dapat laki macam tu..hihi... *Gatal*

Tapi semalam miss lak citer tu sebab makan kat luar,hehe..Orang bujang katakan..
So arini mesti lah aku tengok online je episod yg terlepas tu atau pon tanya orang apa jadi citer tu, sebelum ni xde layan sangat, mybe sebab keadaan TV yg xberapa clear sebab ariel TV tercabut, ganas betol macam mana boleh tercabut tah.. So pasang Astro terus senang xyah kami nak betul-betulkan ariel TV tu, nape susah sangat nak dapat siaran kawasan umah sewa aku tu tah, pedalaman sangat ka...hihi...Lepas tu apa lagi, kami layan sampai tangkap cintan kat Aaron Aziz tu..Hahaha...

~Masa ni baik punya aku tengah layan bola Kelantan Vs Terengganu, ada Astro clear jek..Hehe


~Ni mesti peminat fanatik yg gabungkan gambo ni,hehe

~See, romantik jek...



Tak sabar nak tunggu episod akhir nanti, harap-harap tak termiss lagi la macam selalu, sanggup balik keja awal nak tengok Nora Elena... Awal gak la sebelum kul 7 dah blik, selalu kul 7 baru nak thumb print bagai.. .Macam la umah gan opis jauh,hehe

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker