Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tak Sangka Kan??

Assalamualaikum...

Tu dia tajuk tak leh blah.. Haha… Tak sangka aku gan ija akan berkahwin dalam tarikh yang terdekat ni… Dia akan nikah seminggu selepas majlis aku.. Tadi dia kol kata, tak sangka tin kita kawen pon sama-sama… Huhu… Dok sedih plak… Dan tak sangka juga aku akan kawen gan orang Taiping ijaa, orang daerah hang… Pehh… Aku tak pernah tinggalkan hang.. Hang plak nan dok SP je,memang kita tak kan berjauhan lah…. Hehe

~Ni lah si comel ija....... :)

~Sama tak?? Sama tapi tak serupa..

~Ni lah Ija, hantu karaoke *Maaf aku masukkan gambo hang yang ni,ngee..Mak mertua nengok ni  kompen rejekk.... Suara macam siti kot,hehe...... 
Dulu masa part time kat Aneka, time rehat je dia ajak aku karok kat karaoke jamban yang satu lagu singgit tu, aku pon apa lagi.... Oraitss......

~Bakat terpendam nak jadi model...Hihii..


~ Masa ni aku ikut Nan & Ija gi tangkap gambo orang kawen....
~ Kat umah kenduri..

Teringat masa study dulu, 1st sem memang aku nyampah gile gan dia… Sebab dalam kelas suka wat bes je depan lecturer, haha…. Pastu sem 2 sewa umah sekali… Masa tu dah boleh terima dia, sem 3 plak aku praktikal kat Alor Star sekali gan dia, kami menyewa kat Alor Star tu berdua… Masa tu la dah terima dan rapat gan dia, suka duka aku kongsi gan dia, kutuk mengutuk orang pon dengan dia lah,haha.. Pastu aku penah gitau dia yang sem 1st tu memang aku tak suka kat hang ija, suka kecoh-kecoh dalam kelas, meluat aku… Haha.. Last sekali yang tak suka tu la kita akan baik.. Teringat waktu praktikal, duit memang selalu tak de lah.. Nasib aku praktikal kat government, ok sikit.. Kalau pagi nak gi opis ija mesti tanya, hang ada duit dak tin?? Aku pon jawab.. Ada..Ada… Dia kata tipu, mai nak tengok beg duit hang… Dia cek tengok ada singgit ja.. Cukup la wat aku tambang bus, hehe… Pastu dia bagi sepoloh ringgit.. Aku memang tak leh lupa yang tu.. Terharu sangat… Nangiss….

Pastu sem 4 plak macam-macam lah cerita kami, tengok-tengok kena repeat sem… Haha… Repeat sem pon sebab drop paper, tak leh bawa semua.. Jadi terpaksa la repeat…  Sekali juga gan ija, haha…. Masa repeat sem kami keja part time sama-sama kat Aneka Jitra, cari duit nak sara untuk sem tambahan ni… Masa tu loan memang tak dapat dah, bahagi masa untuk part time dan juga kelas… Nasib lulus juga, konvo pon sesame…. Sekarang masing-masing dah keja dan berjaya…

~Ni masa time konvo 2010..


~Ni lah geng sekepala, satu umah... Dan satu macam lagi lah semua... Hehe..
Dua orang yang hujung belah kanan tu dah kawen, pasni aku gan ija plak.. Yang hujung belah kiri tu tunggu anak raja masuk minang... Hihihi...

~ Bergambaq bersama sesudah konvo..

~Ni masa gi Teluk Batik tahun lepas, bulan 8 ni Nana plak nak kawin..... Wah, tahun ni geng kita pakat membina masjid..... :)

~Cik Mun plak akan menyusul kemudian....... :)

Rasa rindu je kat hempa semua, rindu saat-saat kita study.. Kejap je rasa.... Hmm, pasni suma dah jadi isteri orang.... Susah dah la nak bertemu ramai-ramai...


Psstt : Agak-agak nanti ngandung sekali gak pe??Hihi….

2 comments:

Aida said...

haih! kurusnya kau masa pakai baju pink tu.sedap mata tengok.hehehehe

haah lah.rindu betul time study dulu.saling mengumpat antara satu sama lain. tapi yg kita tak suka tu lah yang kita akan rindu...

pasal eja nak kawen tu aku tau awal bulan hari tu lagi. tapi eja xbagi aku kecoh-kecoh...aku kan kecoh..hahuhuhhu

paezah tu xtau lah aku. kalo aku jadi mak dia, aku nikah kan je dia ngan sesapa yg aku berkenan..hekehkeheke

Fatin Khadir said...

TU LA....KRUS JE ANG MASA TU.. AKU PON MSA TU KRUS JGA, SEKRG DH XLEH WT APA...WUARR....

BTOI TU, RSA JAP JE MSA STDY DLU, RNDU GLER BRGONJENG2 GAN HMPA SUMA..HUHU..

TU LA, DIA KOL GTAU NK NKAH SMNGU PAS AKU KWEN..TRKJUT AKU... TP BES SUMA DH NK KWEN, NANA BLAN 8 NI...

PAEZAH TGU ANK RJA MAI MINANG TU..HEHEHEHE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker