Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Durian Oh Durian

Musim durian kah sekarang?? Haha..Ntah la,aku bukan tau sangat sebab aku bukan lah penggemar durian,hehe... (Sebenaqnya aku tak makan durian pon, bau lagi la tak boleh)

Musim Durian la sekarang ni, sebab tepi-tepi jalan ada je orang yang jual durian, bau dia mencucuk idung aku ni.. Adeh... Tahan je la,huhu.... Ada orang perli aku, kulit coklat macam orang malaysia, tapi xmakan durian.. Hahaha....Nak wat cmne,dah aku tak leh bau...Huhu... Mybe dulu masa kecik-kecik makan durian banyak sangat kot ni, tu mai besaq tak lalu makan langsung, hehe...

Teringat time study, member aku ada dusun durian pastu dia bawa balik mai durian kat rumah sewa, semua suka makan durian, aku je tak leh bau.. Dok je la dalam bilik sorang2 sambil tutup idung ni xtahan bau..Huhu...
Xtau kenapa la aku xleh bau durian tu, bila aku bau kepala aku akan sakit mencucuk-cucuk je..Dulu masa kecik2 steady je aku melantak durian tu.. Hurm, peliks rasanya.....



~Peh,pengemar durian mesti suka ni..Sedap x,hehe

Nanti aku update entry terbaru pasal durian gak, sebab semalam ada orang mengidam durian... Singgah beli kat tepi jalan tu, kejit-kejit mata & sengih lebih cket kat mamat tu dia pon bagi 6 biji RM 10, jenuh bawa durian tu...Jenuh makan haaa....
Sampai panas-panas la orang tu,hahaha

Tunggu ek,nanti aku citer..Huhu.. 
Ok lah,bubye...



2 comments:

aida hashim said...

arghhh..! aku gila dorean....kalao laki aku nampak yang kuning tu mau die pengsan..hahaha

Fatin Khadir said...

Haha..Aku tau hg tu suma mkn,durian lagi ar ang giler..Haha..Peh,mmg meleleh ar wa ckap luu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker