Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Dah lama nak buat

Assalamualaikum...

Tajuk entry macam apa lagi..Haha

Saja... Nak ucap THANKS to Liyana Zahim sebab sudi lawat dan komen kat blog cikai ni....
Terharu... Sobs.... Nangess jap.. *Tiru ayt akak cket,hehe




Lagi terharu sebab dia sudi follow blog cikai aku ni..... Wuarr....

Liyana Zahim ni seorang penulis NOVEL, dan aku dah beli novel SEKEBUN BUNGA CINTA yg ditulis oleh LZ ni....Dah baca setengah, nanti dah abis baca leh wat entry lagi..Heheh...
*Lambat btol aku baca novel, almaklum lah...Bz..Haha


Kalau xkenal sapa LZ ni, boleh la kenal-kenal kat blog LIYANA ZAHIM sendiri, orang dia comel.... Ada lesung pipit giteww..

Psstt : Saya suka tengok lesung pipit akak, comel..... (^_^)

2 comments:

NOOR FATIN said...

oo xpenah dgr nama dia. sy jarang baca novel.. hehehe

Fatin Khadir said...

Ooh....Sy pn knal dlm blog msa tgah cri nvel...Sja try beli,bes jga...Sy pn jrang bca nvel,tp klu dpat bca tu...Nk bca je..Ngee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker