Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

30102011 In Memory

Assalamualaikum...

30 Oktober 2011 genap lah umo aku 23 tahun.... Dah makin tua ni...HEHE..

Dan...


Pada umo 23 tahun benda yang aku x duga, xsangka dan xpernah berlaku....
Ulang tahun kelahiran aku disambut dengan cara yg berbeza sangat-sangat...Yg xpernah berlaku tiap-tiap tahun, aku memang xde sambut-sambut bufday, kadang-kadang just makan-makan je, tahun lepas ada orang belikan kek Secret Recipe kat opis, tu je la....
Masa tu xde hubungan apa-apa lagi dengan Si Dia, just as opismate je...
Tahun ni baru aku ngan Si Dia menjalin hubungan sulit... HAHA
Sejak aku berstatus 'Single' ni kami jadi rapat, huhu...

Tapi bufday aku kali ni, aku rasa sangat dihargai dan disayangi....Sangat terharu lagi bila Si Dia masak mee kari pada hari bufday aku... Dan belikan sebiji kek yg ada lukisan Angry Birds atas kek tu, x sangka semua ni.... Nangess aku... Sedih, terharu.. Xtau camna nak cakap..... Xpernah pon celebrate camni.... Aku pon xtau yg dia belikan kek, yg tau dia nak masak mee kari je untuk makan-makan kat opis, bila aku tanya sapa yg beli kek ni, dia jawab
"Secret admire awk yg beli tu".

Cik Mun pernah cakap kat dia aku nak kek Angry Birds. Bila aku tengok kek tu, kek Angry Birds.... Xsangka dia betol-betol belikan kek Angry Birds kat aku.... Pandai Si Dia ambil hati aku kan, padahal time bufday dia aku just wish je, makan-makan dengan hadiah xde pon, sedih rasa.....Tapi bufday aku dia wat semua ni....Thanks awk....

~Comel tak kek Angry Birds ni?? HEHE...
Sedap tau... Perasa strawberry 


~Kami semua sambut besday bulan OKTOBER... So Angry Birds yg 4 ekoq tu sorg 1 eaa..
Aku Kaler Biru, Cik Zai kaler Kuning, Cik Nurul kaler Hijau, dan  Cik Mun kaler Merah...Haaaa......Sorg sekoqq.. Ngeee...


~Dengan penaja utama, jeng..jeng..hehe...

Dan malamnya Si Dia ajak keluar makan-makan, dah buat makan-makan dah kat opis....
Malam pon ajak makan-makan lagi, huhu...
Nak makan berdua ea,hehe.... Tapi gi makan Kepsi jek..Aku ngidam CHEZZY WEDGES..... Gulp!!
So aku ok je, malam tunggu dia ambil, aku pakai comel-comel...HAHA *Perasan
leh plak dia tanya nak gi mna pakai menyemart je ni.... Amboi, besday aku kena la pakai over cket...Haha.....


~Motip gambaq ni??
Haaa.......

Petang tu Si Dia ada suruh printkan gambo ni, gambo masa kami g Cameron, ntah nak wat apa.... Aku pon print je la...
Rupanya dia wat kad utk aku, dan ada hadiah.. terharu lagi aku.... Sob...Sob...  : (


~Ni la kad buatan Si Dia, comel x?? Ada ucapan yg wat aku menagis..Wuaarr..So sweet
Hadiah dirahsiakan... Sapa dapat teka??Hehe...

~Aku pantang jumpa  Angry Birds ni, mengedik la aku pon.. Si Dia terpaksa layankan je la aku ni....

~ Dapat masa main tuju-tuju dekat fun fair, suma aku nak...haha...

~Masa dekat Fun Fair ada poster Angry Birds, tergedik-gedik lah aku nak bergambo kat situ... U layankan je la i ni... Ngeee :))


Awak...kalau awk baca blog sy ni, sy ucap terima kasih sangat-sangat buat semua ni untuk sy... Lagu ni sy tujukan untuk awak.... Terima lah ikhlas dari sy yg mencintai awk...
*Pehhh...... Jiwang lak aku,ekeke...


Sofaz - Kenapa Aku Mencintaimu


Aku bertanya apakah ertinya
Suatu perjalanan yang tak ku duga
Hatiku telah terasa dimiliki
Oh indahnya cinta ini bersamamu

Dulu aku tak pernah merasakan
Indahnya hidup bagaikan hari ini
Walaupun dulu aku pernah dicintai
Tapi dirimu adalah yang terbaik untukku

Kenapakah aku mencintaimu
Walaupun esok dapat ku rasakan
Bahawa cinta ku akan menemanimu
Selamanya bersama hidupku

Apakah itu tanda cinta bermula
Ku hanya berdoa serta menyerah
Hargailah diriku sepenuh jiwa

Aku cinta aku cinta kepadamu

Kenapakah aku mencintaimu
Walaupun esok dapat ku rasakan
Bahawa cinta ku akan menemanimu
Selamanya bersama hidupku

Kenapakah aku mencintaimu
Walaupun esok dapat ku rasakan
Bahawa cinta ku akan menemanimu
Selamanya bersama hidupku

Kenapakah aku mencintaimu
Selamanya aku cinta kepadamu




2 comments:

dahliasayang said...

tahnia.dah ada boyfriend baru...
cam romentik je teng.betuah ko teng..
heheheheheee...
semoga berkekalan yer :)

Fatin Khadir said...

thanks daa....Aku pn xtau dia rmantik, bla dia wt cmni bru nmpk ke-rmntikan tu..hehe..
hrap brkekalan la...amin... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker