Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Virgin Coconut Oil - Catalyst

Ok, masuk harini dah 5 hari kot aku makan VCO ni.. Dan..Jeng..Jeng...
v

v

v

v

v


Memang aku dah berani makan ubat (Kantoi takut makan Ubat,huhu) sebab kecantikan punya pasal menguatkan aku untuk mengambil ubat-ubatan.. Pehhh...Yela, muka aku ni berjerawat jek sekarang..Parut jerawat penuh muka, xtau la nak wat cmna..Bila dalam gambaq memang xnampak sangat pastu boleh edit-edit, tapi depan-depan tuan empunya, amek.. Penuh muka haa.....huhu...Jadi aku pon try la VCO ni untuk tengok keberkesanan dan kehebatannya...




2 hari aku makan memang badan lain, berangin jek... Pastu apa aku makan waktu pagi, tengahari, malam mesti keluaq balik semua, tapi sekarang dah ok cket...Mungkin x sesuai lagi dengan badan aku ni.. Hurm... Apa pon sekarang jerawat aku yg baru nak tumbuh dah kecut beb... Tu yang buat aku yakin nak makan sampai habis, kalau ok aku akan order lagi, xmau citer banyak... Meh tengok fungsi-fungsi VCO ni..

VCO - virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO keluaran Catalyst ialah menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sbg supplement tambahan terutamanya untuk kulit.Ia dpt mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.




Minyak Kelapa Dara/Virgin Coconut Oil(VCO) dapat :
  • Menyegarkan & merawat sel kulit menjadi lebih tegang & elastik 
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim 
  • Bertindak sebagai agen pelincir alami(natural) membunuh kulat,bakteria dan virus 
  • Mengatasi masalah sakit kulit pada kemaluan(masalah keputihan) 
  • Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita(memperlambatkan proses)
Kebaikan & Khasiat Minyak Kelapa Dara / VCO
Kecantikan Luaran

  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan kadar metabolisme badan 
  • Menghasilkan tenaga segera 
  • Jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus 
  • melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran UV 
Kecantikan Dalaman

  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental 
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino 
  • Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis 
  • Mengurangkan stress pada prankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh 
  • Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoporisis 
  • Mencegah risiko sakit jantung 
  • Mencegah strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi 
  • Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
  • Membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh 
  • Melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim 
  • Berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis 
  • Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif 
  • Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate 
  • Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing 
  • Membantu mencegah penyakit hati dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain 
  • Membunuh Virus, Bakteria & Kulat
  • Membunuh Virus (yang menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis C, cacar air dan herpes) bakteria (yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis dan gonorrhea) kulat (yang menyebabkan candida, jock itch, kadas, dan infeksi yang lain) serta membunih cacing pita, lice, giardia dan parasit 
  • Hubungan Suami Isteri
  • Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang 
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural) 
  • Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit ulit pada kemaluan 
  • Merawat Keputihan 
  • Kesan Segera Pengambilan Minyak Kelapa Dara Pada Tubuh
  • Melegakan Pernafasan 
  • Melawaskan Pembuangan Air Besar dan Kecil 
  • Meningkatkan Kadar Metabolisma Pada Seluruh Tubuh 
  • Memusnahkan Organisma perosak seperti virus, bakteria, kulat dan protozoa(cacing) Di dalam Usus Besar dan Kecil 
  • Mengurangkan Keadaan Mudah Lapa 
  • Mengurangkan Kandungan Lemak 
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi 
  • Mempercepatkan Penggantian Sel-Sel Mati 

Maklumat lanjut di laman web Syarikat : http://catalyst2u.net/ target="_blank"

Produk Malaysia, Halal

Cara pengambilan, 

telan 2 Biji Sehari, 1 siang, 1 malam, bersama air kosong

Kalau Untuk sapu di muka, cucuk kan hujung bucu 1 kapsul dgn peniti halus, dan sapukan ke seluruh muka.. lebih2 minyak tu, boleh sapu2 sikit denkat mane2 yang ade strecth mark atau parut k :)



VCO Catalyst In Paper




Psstt : Maklumat ni aku ambil dalam Blog Nie dan dia pengedar..Kalau nak order leh lawat blog dia..
Harga VCO ni RM39.90 xsekali post..

Aku makan ubat ni petang jek mesti aku ke toilet, proses jek perut aku ni...Hihi...Sapa yang ada masalah-masalah kat atas tu boleh la cuba ek..

4 comments:

anisyafrina said...

lepas habis 1 kotak ni... buat entry lagi n bgtau sy ye..tak sabr nk tgu hasilnya... sebab tgh mencari produk yg boleh hilangkan parut jerawat n ratakan tona kulit ^__^

Fatin Khadir said...

Ok...Nnt klu dh byk prubahan sy update,hehe..Mlas cket updte blog...Tp mmg brkesan jga sbab jrwat yg nk tmbuh tu kecut bila kta sapu kt muka..

dahliasayang said...

waahhh
cik teng,cik teng.
mcm best je?..
harga sekotak berapa??

Fatin Khadir said...

Hrga RM 39.90, tapi kena order kt pgedar je..Aku dh mkn 2 btol...Tapi skrag dh stop...Kdang2 aku mkn,kdang2 xmkn..mlasss...haha..ada lgi..kdang2 je wt sapu kt mka bla jrwat mula nek..nak tdo sapu,sok pg bgun jrwat dh kecut..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker