Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Semalam...

Aku gan Mun (Housemate merangkap Opismate aku)  tido lewat juga, sembang2 and borak2 pasal life kitaorg (mcm dah lama jek kami ni x borak,hehe).. Yela,kat ofis pun wat keja, nak sembang2 xde privacy plak..

~ Aku & Mun
Dalam kul 1 mata dah mengantok, baru nak lelap mata terdengar plak ada bunyi tembakan kat luar umah... Apalagi, terus jenguk kat luar tingkap, dengaq bunyi riuh2 juga kat luar umah.. Takut pun ada, kot2 ada pencuri ke apa ke.. Lastly, tido je lah... Pagi2 nak pegi keja rasa malas je nak bangun, yela..tido pun lewat, tapi gagahkan diri juga untuk mencari rezeki..huhu

Teringat zaman masa kat poly dulu, memanjang jer tido lewat..Nak kata wat assignment x juga, men game, edit2 gambar, kutuk2 orang, (Asyik wt dosa je,Huk huk).. Dan buat apa yang patut..Huhu

Tapi tu semua kenangan masa study, sekarang dah kerja.. Aku stay gan mun ja la, walaupun aku gan dia ja.. Tapi mcam ada rmai, riuh rendah walaupun berdua ja.. Tapi kalu de ramai lagi bes, apa pun aku rindu kawan2 poly aku.. My Housemate and classmate.. :-(

~ My Housemate (Miss u All) :-(

~ Rombongan gan classmate ke Bukit Merah

~ Waktu Melawat site


~ My Classmate 

 Sangat-sangat merindui zaman study, tapi tu semua sudah berlalu,aku dah kerja dan kalau ada rezeki aku akan continue study aku..InsyaALLAH..

4 comments:

aida hashim said...

huhuhu..aku pon rindu.tapi pikir malas nk ingat balik..hehehe....

Fatin Khadir said...

Hehe..Dah kwin cmtu la, mlas nk ingt..aku cma rndu kan kwn2...huhu

aida hashim said...

bukak ler cerita pasal ayie ke..pasal kucinh comel ke...pasal masakan mama ke...heeeeeeeeeee

Fatin Khadir said...

Huhu..Xkwin lgi mlas nk cter,hehe..hg xpela,nnt aku cter ek..Sbb aku xdok skali gan mama...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker