Pixajoy

Pixajoy

Klik-Klik

MARRIED

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

UMUR HAZIQ

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jadi Pengapit Lagi...

Banyak betol kenduri sekarang ni…Aku pulak asyik menyibok je dekat kenduri orang, aku bila lagik? Adeh, duit tak cukup lagi nak meminang anak teruna orang ni..hahaha…Opsss…Terbalik sudah…Tak de lah, belom jodoh lagi k.. Nanti dah sampai jodoh aku, datang la ek..Bawa hadiah besor-besor..Hahaha..Demanding nampak, ekeke…

Ok…Ari tu kazen aku de suruh jadi Pengapit dia, aku dengan sukanya bersetuju lah… Dah dekat sebulan pon kenduri tu..Saja nak citer-citer dalam ni, malas la nak masukkan gambo dalam Pesbuk….Lagipon aku suka wat entry yang dah basi....Hahaha

~Pengapit tak sedodon ni,huhu

~Haa..kan bes jadi pengapit, dapat makan sedap-sedap gan pengantin

~Dengan jurumekap..

~Main teka teki dengan DJ

~Mama memang suka menyanyi macam aku..Haha

~Dengan sedara mara.yang hadir

Hurm..Orang kata, orang yang jadi pengapit ni lambat cket jodoh dia, eh…betol ka..Abis la aku, tapi kalau belom jodoh apa boleh buat maa…. Last Year pon aku de jadi pengapit gak kat Ex-housemate aku masa keja kat Baling dulu, aku ok je…Lagi aku suka ada ler…Banyak kali juga la aku jadi pengapit ni, boleh la hilang sikit nervous aku kalau nak kawin nanti, haha..Pandai-pandai je hang buat andaian, jadi pengapit gan pengantin mana ler sama cheqq oiii…hehe..Tak sama ek, mana cheqq tau..

Dan akak aku yang mekapkan kazen aku ni, cantik x? Sapa yang berminat boleh la contact  kat Puan Zehan ni yek..Aku sebagai pengapit mekap sendiri ja, nanti kalah pengantin plak,hehe...

Gambaq kat bawah ni plak masa jadi pengapit kat Ex-housemate aku... Nervous macam pengantin gak, tapi aku wat muka slumber je... Slow and steady..hahaha




~Sempat lagi pakaikan inai before akad nikah..



~Gemoknya aku disitu..huhu

2 comments:

aida hashim said...

lawa dak patin ni. bila nk kawen nyer ni.....rindu nk makan pekasam mama ang ni ten oi...

Fatin Khadir said...

Haha....Biasa je,ang lagi lawa...Ntah la bila nk kwin,huhu..
Mama lma dh xwat pekasam....Blom smpai musim lgi kot,hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

=)

 BabyFetus Ticker